Cautare

408 de rezultate pentru "angela avram" (3.00 secunde)
Avram Iancu nr. 1, Bucuresti, are loc conferinta de presa organizata de Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti (CMMB) impreuna cu Fundatia CMMB.
Deschiderea evenimentului a avut loc vineri, 20 noiembrie, in sala Avram Iancu a Primariei municipiului Zalau, in prezenta ambasadorului Norvegiei in Romania, Tove Bruvik Westberg, a presedintelui Casei Nationala de Asigurari de Sanatate, Vasile Ciurchea, precum si a reprezentantilor autoritatilor locale, furnizorilor de servicii sociale si medicale si membrilor Aliantei Nationale pentru Boli Rare.
Matei Bals" Cu acelasi prilej, va fi lansat proiectul Vaccinarea - un drept fundamental la sanatate” intiat de Fundatia Colegiului Medicilor Bucuresti, impreuna cu partenerii sai. Conferinta are loc la sediul Colegiului Medicilor din Bucuresti, str. Avram Iancu nr. 1.
Evenimentul va avea loc sambata, 11 iunie, incepand cu ora 17:00, la restaurantul Ciao Ragazzi din incinta Polus Center Mall (Strada Avram Iancu 492-500, Floresti).
Vineri, 10 Mai 2019, la Palatul Parlamentului - Senat, Sala Avram Iancu, are loc intalnirea de informare privind monitorizarea respectarii drepturilor persoanelor cu dizabilitati si dezbaterea propunerilor societatii civile - ONG-uri - privind imbunatatirea cadrului legal actual si a procedurilor de monitorizare la nivel national.
Exercitiu de amploare pe Aeroportul International "Avram Iancu" din Cluj. Scenariul a fost producerea unui accident de aviatie civila cu zeci de morti si raniti.
Valceanu - Dobrescu, Matricardi, Yuri, Trif - Alceus, Filip - Lixandru, Deaconu, Chamed - Morar Rezerve: Buzbuchi - Avram, Velisar, Romeo, Junior, Steau, Sarr, Irobiso, Gaspar
Avram, C. Petre, A. Muteanu, S. Ghinga, D. Kanda, A. Manea, J. Mondragon, B. Otelita, T. Oltean Antrenor: Cristi Pustai FC Voluntari:
Avram, Harfas, Dr. Iancu, P. Costea, Gaspar, Chamed Rapid: H. Moldovan - Onea, Sapunaru, Dr. Grigore, Goge - Albu, R.
Buzbuchi - De Moura, Yuri, Horj, Dobrescu - Lixandru, Francisco - Gradinaru, Morar, Trif - Irobiso. Rezerve: Valcenu, Avram, P.Costea, Gaspar, Harfas, Iancu, Kanda, Matricardi, Steau. Antrenor: Ilie Poenaru
Grosz - Kanda, Mathaus, Avram, Tala - D. Iancu, Harfas - P. Costea, Ursu, Steau - Gaspar; Rezerve: Bumbar, Maxim, Covaci, Campean, Domsa, Noian;
Avram - Sg. Pirvulescu, Huja, Meijers, Ticu - Cebotaru, Seto - M. Bratu, Taciuc, Saim Tudor - S. Diarra Rezerve:
Marius Avram, fostul arbitru FIFA, a analizat fazele "fierbinti" din meciul FCSB - Farul si a ajuns la concluzia ca vicecampioana a fost avantajata de deciziile lui Rusandu in trei randuri.
Ce mai tura-vura, ieri monumentul lui Avram Iancu a fost "cinstit" cu doliul UDMR-ist. Din... "greseala". Ca niste romani prea intelegatori ce suntem (ma enerveaza de mor chestia asta) am putea incadra "gafa" la capitolul "hai, treaca-mearga de la noi si asta".
Situatie incredibila in Alba, acolo unde primarul comunei Avram Iancu si-a dat singur un spor la salariu de 25% si a semnat chiar si autorizatia de constructie pentru casa sa.
Intr-un moment in care credibilitatea procurorilor este serios clatinata, DNA il "salta" pe fostul ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan cu un circ mediatic demn de acelasi Becali si de televiziunea lui supusa.
Din acest punct de vedere, transmiterea inregistrarii intalnirii dintre ministrul in functie al Agriculturii, Decebal Traian Remes, si un fost ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan, nu trebuie sa ne surprinda.
Un tanar in varsta de 27 de ani a murit, luni, dupa ce a fost prins sub un tractor, in localitatea Avram Iancu, judetul Bihor.
Credinta Baha’i ne invata ca Fondatorii Religiilor mondiale ale lumii, inclusiv Krisna, Buddha, Zoroastru, Avram, Moise, Isus Cristos si Mahomed sunt Invatatori Divini trimisi de un singur Dumnezeu care educa umanitatea prin invataturi si legi potrivite pentru stadiul ei de dezvoltare.
Aeroportul International "Avram Iancu" din Cluj-Napoca va fi dotat cu camere de recunoastere faciala de ultima generatie. Totul face parte dintr-un proiect de peste 7 milioane de euro, menit sa sporeasca securitatea aeroportului.
google-analytics.com